Auto-Moto Imobiliare Locuri de munca Matrimoniale

Anunturi Bucuresti

Model Cv Simplu

Desi toti cetatenii Romaniei aflati in cautarea unui loc de munca (chiar daca au 10 clase, au copii care traiesc in era internetului) ar trebui sa stie ca nu exista decat un singul model de CV aprobat si agreat de statele din Uniunea Europeana, foarte multi dintre dvs. solicitati un model de CV simplu. Ce inseamna de fapt acest Cv simplu, am inteles din diversele formulare de CV care exista pe internet. Este adevarat ca si multi dintre angajatorii romani nu dau importanta prea mare tipului de CV transmis de candidati cand doresc sa angajeze de exemplu personal care nu are o inalta calificare. Ce se intampla daca unul dintre canditatii la job ofera un CV completat dupa model European si altul poate mai bun sau cu aceeasi pregatire profesionala transmite un CV simplu. Angajatorii cu cap ii vor selecta pe amandoi pentru interviu si proba practica, insa societatile multinationale vor respinge din start un CV care nu este dupa modelul european.

Atentie: Pentru a putea completa pe calculator datele din CV, formularul trebuie mai intai salvat pe calculator si dupa aceea aveti posibilitatea sa il tehnoredactati.

Descarca CV model european 
Descarca CV

Pentru acei dintre dvs. care nu doriti un CV mai complicat va recomandam sa descarcati un model de cv simplu:

model Cv simplu

Pentru ca CV-ul tau este completat, sigur iti va trebui o scrisoare de intentie sau o scrisoare de motivatie este aproximativ acelasi lucru.


Vremea Bucuresti, prognoza